Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.05.2021
Důležité upozornění
Z důvodu přetrvávající špatné pandemické situace v Evropě, nedokáží nás někteří naši zahraniční dodavatelé rychle a plnohodnotně zásobovat. Je to způs... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Proč nakupovat zrovna u nás?

  Patříme k nejlevnějším na trhu

  Doprava zdarma při nákupu nad 4999,- Kč

Dodávka  Rychlé doručení Vaší objednávky

  Sleva pro registrované zákazníky

  Možnost online platby kartou

Ověřeno zákazníky - napsali o nás

                     

                  

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

 

1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti R&K Company, s.r.o., se sídlem Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno, IČ 08035521, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 111540 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • marketingové cookies (anonymní)
  • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování atd.)

 

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
  • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní

 

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

  • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
  • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

 

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. 

 

6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu nebo emailu.

 

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rázový utahovák - k čemu slouží a jak správně vybrat?
01.04.2021
Rázový utahovák - k čemu slouží a jak správně vybrat?
Nejen při výměně kol u automobilu se může hodit šikovný pomocník v podobě rázového utahováku. Tenhle šikovný kus nářadí umí pomoci i při opravách nebo... číst celé
Co by nemělo chybět v žádné dílně domácího kutila
17.07.2020
Co by nemělo chybět v žádné dílně domácího kutila
Každá dílna, i ta využívaná jen jednou za čas, potřebuje solidní vybavení, pokud výsledky práce v ní mají za něco stát. Pojďme si připomenout, co by v... číst celé
Nářadí, které by se mohlo doma hodit
05.05.2020
Nářadí, které by se mohlo doma hodit
Chcete si vybavit domácnost či domácí dílnu? Nebo třeba jen obdarovat blízkou osobu, kterou máte rádi? To vše může být důvodem pro pořízení dalšího ná... číst celé
Nenechte si to jen pro sebe
20.02.2020
Nenechte si to jen pro sebe
Podělte se o Vaše připomínky, podněty a požadavky... číst celé

Mohlo by Vás zajímat:

       

 

© Copyright 2019 - 2021 R&K Company, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz