Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.05.2021
Důležité upozornění
Z důvodu přetrvávající špatné pandemické situace v Evropě, nedokáží nás někteří naši zahraniční dodavatelé rychle a plnohodnotně zásobovat. Je to způs... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Proč nakupovat zrovna u nás?

  Patříme k nejlevnějším na trhu

  Doprava zdarma při nákupu nad 4999,- Kč

Dodávka  Rychlé doručení Vaší objednávky

  Sleva pro registrované zákazníky

  Možnost online platby kartou

Ověřeno zákazníky - napsali o nás

                     

                  

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

 

1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti R&K Company, s.r.o., se sídlem Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno, IČ 08035521, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 111540 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • emailovou adresu,
  • informace o zakoupeném zboží.

 

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti.

 

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

  • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti.

 

4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

  • poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín,
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

 

6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

 

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti,
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Rázový utahovák - k čemu slouží a jak správně vybrat?
01.04.2021
Rázový utahovák - k čemu slouží a jak správně vybrat?
Nejen při výměně kol u automobilu se může hodit šikovný pomocník v podobě rázového utahováku. Tenhle šikovný kus nářadí umí pomoci i při opravách nebo... číst celé
Co by nemělo chybět v žádné dílně domácího kutila
17.07.2020
Co by nemělo chybět v žádné dílně domácího kutila
Každá dílna, i ta využívaná jen jednou za čas, potřebuje solidní vybavení, pokud výsledky práce v ní mají za něco stát. Pojďme si připomenout, co by v... číst celé
Nářadí, které by se mohlo doma hodit
05.05.2020
Nářadí, které by se mohlo doma hodit
Chcete si vybavit domácnost či domácí dílnu? Nebo třeba jen obdarovat blízkou osobu, kterou máte rádi? To vše může být důvodem pro pořízení dalšího ná... číst celé
Nenechte si to jen pro sebe
20.02.2020
Nenechte si to jen pro sebe
Podělte se o Vaše připomínky, podněty a požadavky... číst celé

Mohlo by Vás zajímat:

       

 

© Copyright 2019 - 2021 R&K Company, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz