Vážení zákazníci, z důvodu dovolené nebudeme v termínu od pondělí 4.7.2022 do pátku 15.7.2022 vyřizovat a odesílat přijaté objednávky. Opět Vám budeme k dispozici od pondělí 18.7.2022.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.06.2022
Dovolená - přerušení expedice
Vážení zákazníci,  ve dnech 4.7.2022 - 15.7.2022 nebudeme z důvodu dovolené expedovat Vaše objednávky.  Omlouváme se za způsobené komplikace a děkuj... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Proč nakupovat zrovna u nás?

  Patříme k nejlevnějším na trhu

  Doprava zdarma při nákupu nad 4999,- Kč

Dodávka  Rychlé doručení Vaší objednávky

  Sleva pro registrované zákazníky

  Možnost online platby kartou

Ověřeno zákazníky - napsali o nás:

              

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

 

1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti R&K Company, s.r.o., se sídlem Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno, IČ 08035521, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 111540 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • jméno / přezdívku,
  • emailovou adresu,
  • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).

 

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím.

 

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

  • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím.

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice,
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

 

6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu.

 

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků, popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků,
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Dovolená - přerušení expedice
20.06.2022
Dovolená - přerušení expedice
Dovolená 4.7.2022 - 15.7.2022 číst celé
Objednanou zásilku z e-shopu raději přijměte, vyhnete se tak zbytečným komplikacím
24.11.2021
Objednanou zásilku z e-shopu raději přijměte, vyhnete se tak zbytečným komplikacím
Spousty Čechů se chystá pořídit vánoční dárky v e-shopech. Úspora času je často zmiňovaný benefit takového nákupu. Přesto se může stát, že po objednán... číst celé
Rázový utahovák - k čemu slouží a jak správně vybrat?
01.04.2021
Rázový utahovák - k čemu slouží a jak správně vybrat?
Nejen při výměně kol u automobilu se může hodit šikovný pomocník v podobě rázového utahováku. Tenhle šikovný kus nářadí umí pomoci i při opravách nebo... číst celé
Co by nemělo chybět v žádné dílně domácího kutila
17.07.2020
Co by nemělo chybět v žádné dílně domácího kutila
Každá dílna, i ta využívaná jen jednou za čas, potřebuje solidní vybavení, pokud výsledky práce v ní mají za něco stát. Pojďme si připomenout, co by v... číst celé

Mohlo by Vás zajímat:

       nakolobce.cz

 

© Copyright 2019 - 2022 R&K Company, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz